Inspiroivaa Uutta Vuotta 2023 - Facebookin Piia Paper Inspaamo -ryhmästä löytyy uudelle vuodelle inspiraatiohaastetta - käykäähän tutustumassa :)

Piia Paper  Rekisteriseloste

Rekisteriseloste:

Kari Takalo Ky, Piia Paper -verkkokauppa

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Kari Takalo Ky (Y-tunnus: 2017742-8 )

Piia Paper, Fannilantie 5, 99100 KITTILÄ

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Piia Takalo
Puhelin: 0407000509
Sähköposti: piiatakalo@gmail.com

REKISTERIN NIMI

Piia Paper -verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut tuotteita Piia Paper -verkkokaupasta

- Henkilö on rekisteröitynyt  Piia Paper -verkkokaupassa.

- Henkilö on itse liittynyt Piia Paperin postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Piia Paperin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Piia Paperin asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Piia Paperin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Piia Paper saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Piia Paperin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Piia Paperilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. Piia Paperin valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä edellä mainitulle Piia Paperin rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Piia Paperin tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:

  • sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Piia Paperin käytössä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Piia Paperin luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Piia Paperin hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa, suomalaisilla palvelimilla.